Hjem

Din arrangementspartner

Profesjonell Konferanse Arrangør

Velkommen til Xtenso Event AS


Xtenso Event AS har sitt utspring i Tromsø Event AS som har vært et eventbyrå med base i Tromsø gjennom 10 år. Vi har nå utvidet vårt område til å gjelde hele Norge - samt at vi også er reisearrangør til utlandet.


Xtenso Event AS er en profesjonell messe og konferansearrangør (PCO) for organisasjons- og bedriftsmarkedet. 

Vi arrangerer også skreddersydde gruppeturer med utflukter, events og treningsturer for turist- og bedriftsgrupper fra inn- og utland.


Kurs og konferanse

Har du et prosjekt på gang innenfor kurs og konferanse så ta en kikk på siden for å se hva vi kan tilby. Vi benytter oss av profesjonelle verktøy innenfor økonomi og påmelding - samt at vi har et stort nettverk innenfor overnatting og aktiviteter. Du får hjelp til profilering, påmelding, abstracts, hotelllbestillinger, sosiale arrangement, gjennomføring og evaluering.


Skreddersydde gruppereiser / individuelle turer 

Har du en drøm om å finne den perfekte møteplassen for å feire bryllup, bursdag eller andre jubileum? Hva med å feire flere dager til ende - akkurat som man gjorde i gamle dager.  Vi kan hjelpe deg med å finne både det perfekte bosted og alt annet praktisk rundt et slik arrangement. Vi har lang erfaring med å arrangere treningstur, vintur, kulinarisk reise både i Norge og i Toscana.


FIRMA PROFIL


  • Vi står alltid på pinne for våre oppdragsgivere
  • Vi har kunnskap, erfaring, engasjement og entusiasme
  • Vår bistand er til deres fortjeneste – dere sparer tid og penger
  • Vi er lommekjente og vet hva som passer til deres arrangement
  • Vi tar oss av alt det praktiske – og dere tar dere av det faglige
  • Vi har nettverket, kontaktene og ideene som gjør arrangementet vellykket
  • Vi gjør vårt ytterste for at deltakerne skal oppleve ”det lille ekstra”
  • Vårt mål er at våre oppdragsgivere skal bruke oss igjen ved senere anledninger


Tilbakemelding fra kunde


Vi arrangerte en konferanse med ca. 150 deltakere fra hele verden og er veldig fornøyde med valget av Xtenso AS som arrangementspartner.

Xtenso ga oss mange nyttige innspill i planleggingsfasen, var generelt veldig fleksible og sto virkelig på for at arrangementet skulle bli vellykket. Vi sparte dessuten kostnader ved at de var flinke til å følge opp mot hotell og andre underleverandører underveis. Deres innsats bidro til et både faglig og økonomisk vellykket arrangement."

 

Stein Ingebrigtsen – Statnett SF


Kontakt oss

Solheimsgata 17, 2000 Lillestrøm

+47 958 65 727

 
 
 
 
 

Copyright © All Rights Reserved